PROGRAMMA - Zaterdag - Demopiste hal 3

Parelli Natural Horsemanship for Kids - bij Pony Connect, natuurlijk!

Kom en ontdek de magie van Parelli Natural Horsemanship voor kinderen tijdens onze speciale demonstratie, gegeven door de getalenteerde studenten van het demoteam van Pony Connect! Wij zullen laten zien hoe wij van jongs af aan beginnen met Parelli en hoe prachtig het kan zijn als kinderen op een paardvriendelijke manier leren omgaan met paarden, gebaseerd op solide horsemanship-principes.

Wat kun je verwachten:

-      - Inspirerende demonstraties van kinderen die Parelli-technieken toepassen in interactie met pony's

-      - Een blik op hoe kinderen op een speelse manier leren om respectvol en zelfverzekerd met paarden om te gaan

-      - Praktische voorbeelden van hoe Parelli Natural Horsemanship een solide basis legt voor een levenslange liefde voor paarden

-     - Inzichten in de mogelijkheden die Parelli biedt voor kinderen om op een plezierige manier verbinding te maken met paarden

Over Pony Connect:

Pony Connect is trots om Parelli Natural Horsemanship te integreren in ons lesprogramma voor kinderen. Deze demo geeft een levendige weergave van hoe kinderen, geleid door de horsemanship-basis van Parelli, met vertrouwen en respect een harmonieuze connectie met paarden kunnen opbouwen. We delen graag de vreugde en mogelijkheden die deze benadering biedt voor de jonge paardenliefhebbers van vandaag!

Over Parelli Natural Horsemanship:

Parelli Natural Horsemanship is niet alleen een methode; het is een levenswijze die de kern vormt van een diepere verbinding tussen mens en paard. Parelli is zoveel meer dan enkel leren rijden; het is het ontwikkelen van een partnerschap waarbij liefde, taal en leiderschap de sleutels zijn tot succesvolle interactie.

Top