21 - 22 - 23 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO GENT

CSI** Startlijsten

COMPETITIE

jumping

De Ghent Masters of Showjumping CSI** vindt in 2019 opnieuw plaats voor en tijdens Flanders Horse Expo. Ook tijdens deze editie is de CSI* en de Pavo Hengstencompetitie weer ingepland.

Het beloven weer drie dagen topsport te worden, die al van start gaan op donderdag als opwarmertje voor de Flanders Horse Expo-beurs. Voor de CSI** worden proeven van 1m20, 1m30, 1m35 en 1m40 gereden op donderdag en vrijdag. Er wordt afgerond met een spetterende Grote Prijs 1m45 op zaterdagavond. De CSI* gaat door op 1m10 en 1m20.

Vrijdagavond kunnen de fokkers terecht in Gent voor een manche van de PAVO Hengstencompetitie.   4-5 en 6 jarige hengsten tonen hun vermogen en kunnen, dé ideale aanloop voor een fijne Riders-party achteraf! 

Verder wordt de Flanders BWP Cup ingericht op zaterdagvoormiddag, dit is een aanlegtest waar jonge Oost-Vlaamse BWP springpaarden voorgesteld worden.


Omdat Flanders Horse Expo een forum wil zijn waar iedereen aanwezig kan zijn, worden op donderdag 23 en vrijdag 24 februari een aantal Horse Expo Proeven georganiseerd ism HROV. Parcours van 80cm tot 1m20 worden ingericht waar iedereen kan aan deelnemen. Inschrijvingen zullen verlopen via Equibel.be.

Ook ponyruiters kunnen terecht op Flanders Horse Expo. Naast de finale van het indoorseizoen pony's van LRV Oost-Vlaanderen op zondag, worden op zaterdag 24 februari vanaf 16u30 eveneens een aantal springproeven voor pony's ingericht van 70cm tot 1m.  Inschrijvingen zullen eveneens via Equibel.be verlopen.  

Daarnaast wordt ook de finale van het indoorseizoen paarden van LRV Oost-Vlaanderen in Flanders Expo gereden in 2019. Dit op zaterdagnamiddag in hall 7!

Ook tijdens de VLP team battle op zondag, zullen de springruiters hun steentje kunnen bijdragen om hun team naar de overwinning te brengen.

Top