PROGRAMMA - Vrijdag - Demopiste hal 3

De 4 “Savvy’s” van Parelli Natural Horsemanship

De 4 Savvy’s vormen de kern van Parelli Natural Horsemanship. Het Parelli programma omvat vier leergebieden van communicatie en samenwerking met je paard, twee op de grond en twee in het zadel. Tijdens deze demo zullen Parelli-instructeurs uit België, Luxemburg en Duitsland je laten kennismaken met de details van elke Savvy: van het opbouwen van een sterke basis in On Line tot de veiligheid en fun die FreeStyle kan bieden. Liberty toont de magie van communicatie zonder touw, terwijl Finesse staat voor de kunst van het verfijnen van onze signalen voor een subtiele en gevorderde samenwerking met een contactteugel in het zadel.

Wat kun je verwachten:
- Een boeiende uitleg van elke Savvy en het belang van zijn rol in de training van je paard
- Inspirerende demonstraties van de 4 Savvy’s met verschillende paarden
- Praktische tips en inzichten om Parelli Natural Horsemanship in jouw training te integreren
- De mogelijkheid om vragen te stellen en de diepere lagen van de 4 Savvy’s te begrijpen

Over Parelli Natural Horsemanship:
De term 'natural horsemanship' werd in 1981 bedacht door Pat Parelli. Het Parelli programma is wereldwijd bekend om zijn succesvolle aanpak bij het trainen en communiceren met paarden. Gebaseerd op het begrijpen van het natuurlijke gedrag van paarden, streeft Parelli ernaar een diepere band tussen mens en paard te creëren.

Deze demo is een unieke kans om inzicht te krijgen in de vier Savvy’s van Parelli. Ontdek de samenhang tussen de 4 Savvy’s: speel met je paard On Line als voorbereiding voor FreeStyle, rijd met je paard FreeStyle als voorbereiding voor Finesse…
Paarden en Parelli-instructeurs uit België, Luxemburg en Duitsland zorgen voor informatie & inspiratie om met je eigen paard nog meer plezier te beleven!

Top