PROGRAMMA - Zondag - Seminarieruimte hal 1

Help, mijn paard schrikt! - Parelli

We kennen het allemaal… het paard dat staakt of plotseling wegspurt voor de kabouters die hem gaan opeten. Paarden denken echter niet: “ik ga mij pijn doen”. Ze denken: “ik ga nu sterven. We willen een diepgaand inzicht bieden in het begrijpen en overwinnen van angst bij paarden.

Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint, deze sessie is ontworpen om jou te helpen een dieper begrip van je paard te ontwikkelen en samen angsten te overwinnen. Je krijgt de kans om de kracht van vertrouwen te ontdekken en vaardigheden te leren om effectief om te gaan met angstige reacties van je paard.

Wat kun je verwachten:
- Leer de oorzaken van angst bij paarden begrijpen
- Ontdek effectieve technieken om vertrouwen op te bouwen
- Praktische oefeningen om je paard te begeleiden bij schrikreacties
- Creëer een veilige en ondersteunende omgeving voor jou en je paard

Over Parelli Natural Horsemanship:
De term 'natural horsemanship' werd in 1981 bedacht door Pat Parelli. Parelli focust op een goede relatie met je paard, het begrijpen van paardengedrag en het aanleren van de horsemanshipvaardigheden die je nodig hebt om écht goed te worden met paarden. 

Gebaseerd op het begrijpen van het natuurlijke gedrag van paarden, streeft Parelli ernaar een diepere band tussen mens en paard te creëren. Wil jij weten hoe het Parelli-programma jou kan helpen om jouw doelen te bereiken met een paard dat meedenkt als een echte partner? Dan is deze voordracht echt iets voor jou.

Top