PROGRAMMA - Zondag - Demopiste hal 3

“No strings attached” - Parelli van basis tot specialisatie

Deze demon is als het ware een reis door de verschillende levels van Parelli Natural Horsemanship, van het leggen van een sterke basis tot het bereiken van specialisaties in je rijden.

Parelli-instructeurs uit België, Luxemburg en Duitsland tonen je hoe love, language & leadership de sleutels zijn tot succesvolle communicatie met je paard, ongeacht de paardensportdiscipline of het niveau waarin je je met je paard bevindt. We laten je zien hoe Natural Horsemanship een fundament van communicatie biedt, zowel op de grond als in het zadel, m.b.v. de psychologie van paarden. Hiermee kun je van eenvoudige basisoefeningen naar vergevorderde wedstrijdoefeningen gaan, zonder angst, intimidatie of dominantie, maar met liefde, taal en leiderschap!

Wat kun je verwachten:
- Inzicht in de principes van Parelli Natural Horsemanship en hoe deze de basis vormen voor effectieve communicatie
- Praktische voorbeelden van hoe je Parelli-principes kunt toepassen bij het vragen van mentale en fysieke collectie van je paard
- Trainen zonder angst, intimidatie of dominantie, maar met liefde, taal en leiderschap

- Hoe ga je van grondwerk aan een touw naar spelen met je paard in vrijheid? Hoe kunnen de Parelli FreeStyle patronen je helpen om uiteindelijk te komen tot rijden zonder hoofdstel?

Over Parelli Natural Horsemanship:
De term 'natural horsemanship' werd in 1981 bedacht door Pat Parelli. Het Pa
relli programma is wereldwijd bekend om zijn succesvolle aanpak bij het trainen en communiceren met paarden. Gebaseerd op het begrijpen van het natuurlijke gedrag van paarden, streeft Parelli ernaar een diepere band tussen mens en paard te creëren.

Top