30 - 31 OKTOBER
1 NOVEMBER 2021
FLANDERS EXPO GENT

PROGRAMMA - Vrijdag - Wedstrijdpiste hal 3

Springproef Studentenruiters

2020 is nog niet bezig en hier zijn de Belgische Studentenruiters opnieuw met de éérste manche van het Antarès criterium! Op vrijdag 21 februari zijn ze voor de eerste nationale wedstrijd van 2020 te gast tijdens Flanders Horse Expo in Gent. Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10 in de meest originele verkleedkeren die in jullie kast hangen... Voor de best verklede combinatie die dag hebben ze namelijk nog iets in petto.

 

De BVSR (Belgische Vereniging voor Studentenruiters) is een vereniging van jongeren tussen de 17 & 28 jaar oud, gepassioneerd door de paardensport. Het enige wat je hoeft te doen om lid te worden, is studeren aan een hogere school of universiteit (of laatste jaar secundair) en een jaarlijkse kleine vergoeding betalen. Maar ook niet-leden zijn altijd welkom en kunnen deelnemen mits kleine bijdrage. Doorheen het jaar organiseert het bestuur van de BVSR een criterium verdeeld over verschillende nationale wedstrijden. Op basis van dit criterium kunnen leden zich kwalificeren voor de jaarlijkse finale tijdens Jumping Mechelen.

 

Maar laten we even terugkeren naar Flanders Horse Expo… Ze krijgen tijdens ons evenement hall 3 ter beschikking gedurende een drietal uur. De BVSR zal in samenwerking met FHE een opbouwend parcours uittekenen voor een spetterende verkleedproef. Kortom: sfeer en spanning gegarandeerd! Ben je overtuigd? Neem dan zeker contact op met de BVSR via de website (www.studentriders.be) of hun Facebookpagina. Wil je hen eerst eens ontmoeten en ontdekken hoe ze werken? Kom gerust eens langs tijdens Flanders Horse Expo! Ze zullen jullie met open armen ontvangen en op al jullie vragen antwoorden…Top