30 - 31 OKTOBER
1 NOVEMBER 2021
FLANDERS EXPO GENT

PROGRAMMA - Zaterdag - Longeerring hal 1

Demonstratie Aleashop: Wintec / Bates zadels aanpassen en controleren

 Elk paard heeft een ander model waardoor niet elk standaard zadel geschikt voor ieder paard. Een slecht passend zadel doet pijn en zorgt dus voor slechte prestaties. Het is een van de hoofdoorzaken van rugproblemen bij paarden. Daar tegenover staat dat een goed passend zadel het welzijn, comfort en de prestatie van je paard optimaliseert! We tonen in deze demo op welke punten je moet letten zodat je thuis zelf op onderzoek kan gaan of je zadel past of niet.

Aleashop is gespecialiseerd in de zadels van Wintec en Bates. Deze zadels hebben een verwisselbare zadelboom die toelaat om je zadel simpelweg aan te passen wanneer je paard van bespiering en vorm zou veranderen. De zadels van Wintec en Bates zijn bovendien ook uitgerust met het revolutionaire CAIR luchtkussensysteem dat rekening houdt met de bewegende rugspieren van je paard. De traditionele zadelvullingen, die zich vervormen en verdichten met de tijd, zijn hier vervangen door lucht.
In deze zadelpasdemo toont Olivier Teirlijnck van Aleashop dus ook hoe je zelf de pasvorm van je zadel kan nakijken en eventueel aanpassen.

Door jarenlange ervaring en een gepersonaliseerde zadelpasservice, is het voor Aleashop mogelijk om bij de klant langs te komen en het meest geschikte zadel te vinden of aan te passen voor jou en je paard. Neem tijdens Flanders Horse Expo zeker een kijkje op de Aleashop stand en maak kennis met de verschillende mogelijkheden.

Top