21 - 22 - 23 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO GENT

CSI** Startlijsten

PROGRAMMA - Zondag - Hoofdpiste hal 1

VLP Club Battle

Na het succes van vorige twee edities werd besloten om een derde editie van de VLP Club Battle, powered by Cavalor in te richten. Ook dit jaar zullen we terug met selectiewedstrijden werken. Er zullen 2 selectiewedstrijden doorgaan, waar telkens 25 clubs kunnen deelnemen.

De selectiewestrijden gaan door op:

    29/10/2017 Stal Hulsterlo (Meerdonk)
    5/11/2017 Sport Vlaanderen Waregem

Na deelname aan 1 van de selectiewedstrijden maak je misschien wel kans om te strijden voor de titel tijdens de finale op Flanders Horse Expo in Gent!

Aan de selectiewedstrijden kunnen 25 teams van 4 combinaties deelnemen. Van elk team nemen twee ruiters/amazones het dressuurgedeelte (proef I3 en N1.2) voor zich, de andere twee zullen het springgedeelte (70cm en 90 cm) afwerken.

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

De 7 beste teams van elke selectiewedstrijd mogen naar de grote finale tijdens Flanders Horse Expo op zondag 25/02/2018. Daar zullen de 56 ruiters van de 14 teams het tegen elkaar opnemen.

Het reglement van de Club Battle kan je hier vinden.

Inschrijven voor de selectiewedstrijden van de VLP Club Battle kan vanaf 9 oktober 2017 vanaf 13u tot en met de maandag voor de wedstrijd (= sluitingsdag). Inschrijven kan enkel via de inschrijvingsmodule via de VLP-website. Details van de verschillende wedstrijden zijn terug te vinden op het voorprogramma dat gepubliceerd zal worden via www.vlp.be.


Wil jij ook kans maken om naar de finale te gaan in Flanders Horse Expo met jouw club? Spreek dan snel je clubverantwoordelijke aan en vorm een team om mee te doen aan 1 van onze selectiewedstrijden! Veel succes!
Top