30 - 31 OKTOBER
1 NOVEMBER 2021
FLANDERS EXPO GENT

COVID-19 MAATREGELEN

Centaur Events NV, organisator van Flanders Horse Expo, volgt steeds de recentste aanbevelingen van de overheid. Onderstaand reglement kan dus nog worden aangepast, naargelang de pandemie evolueert. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina. Zeker vlak voordat u Flanders Horse Expo bezoekt.

Update 13/08/2021

U krijgt toegang tot Flanders Horse expo indien u

• OF volledig gevaccineerd bent + 2 weken (+ 4 weken indien Johnson & Johnson).
• OF in het bezit bent van een negatieve PCR-test die ten vroegste 48 uren voor dag van het evenement afgenomen werd.
• OF in het bezit bent van een herstelcertificaat met een geldigheidsduur die begint 10 dagen na de datum van de eerste positieve PCR-test en eindigt 180 dagen na de datum van die eerste positieve test.

BEZOEKERS UIT BELGIË

Inwoners van België moeten een Covid Test Certificaat voorleggen. Dat kan u verkrijgen via CovidSafeBE. Wij vragen u uitdrukkelijk om de Covid Safe applicatie op uw telefoon te downloaden. Maar via www.mijngezondheid.be kan u ook een vaccinatiecertificaat downloaden en printen of laten opsturen.

BEZOEKERS UIT ANDERE LANDEN

Niet-inwoners van België moeten een European Digital Covid Certificate voorleggen.

Opgelet, het is uw verantwoordelijkheid om dit bij uw overheid aan te vragen en daarna up te loaden naar een Europees Digitaal Covid Certificaat.

Bij het scannen wordt een groene (toegang) of rode (geen toegang) code getoond.

Het certificaat bevat een gestandaardiseerde QR-code die werkt voor alle inwoners binnen de EU (+ IJsland, Noorwegen en Zwitserland). Testcertificaten tonen ook tot welke dag de persoon toelating heeft.

Voor kinderen onder de 12 jaar geldt geen testverplichting.

Top