23 - 24 - 25 FEBRUARI 2018
FLANDERS EXPO GENT

CSI** Startlijsten
Flanders horse talent show

COMPETITIE

jumping

De achtste editie van de Ghent Masters of Showjumping CSI** vindt opnieuw plaats voor en tijdens Flanders Horse Expo.

Drie dagen topsport, die al van start gaan op donderdag als opwarmertje voor Flanders Horse Expo. Proeven van 1m20, 1m30, 1m35 en 1m40 worden gereden op donderdag en vrijdag. Er wordt afgerond met een spetterende Grote Prijs 1m45 op zaterdagavond.

Op vrijdagavond wordt spektakel voorzien met een Masters-proef, waarbij telkens een hindernis verhoogd wordt, dé ideale aanloop voor een fijne Riders-party achteraf! 


Omdat Flanders Horse Expo een forum wil zijn waar iedereen aanwezig kan zijn, worden op donderdag 23 en vrijdag 24 februari een aantal Horse Expo Proeven georganiseerd: The Bates Saddles Masters. Parcours van 80cm tot 1m25 worden ingericht waar iedereen kan aan deelnemen. Inschrijvingen zullen verlopen via Equibel.be.

Ook ponyruiters kunnen terecht op Flanders Horse Expo. Naast de finale van het indoorseizoen pony's van LRV Oost-Vlaanderen op zondag, worden op vrijdag 24 februari eveneens The Wintec Saddles Masters ingericht.  Inschrijvingen zullen eveneens via Equibel.be verlopen. 

Ook tijdens de VLP team battle op zaterdag, zullen de springruiters hun steentje kunnen bijdragen om hun team naar de overwinning te brengen.

Top